top of page

Groupe de Avoir L'Energie

Public·41 membres
Askold Afanasyev
Askold Afanasyev

Recenzie: Alvin și veverițele (2007) - O comedie muzicală cu veverițe vorbitoareRecenzie: Alvin Èi veveriÈele (2007) - O comedie muzicalÄ cu veveriÈe vorbitoare
Alvin Èi veveriÈele este un film de animaÈie Èi comedie din 2007, bazat pe seria de desene animate cu acelaÈi nume, care a fost popularÄ Ãn anii '80. Filmul Ãi are Ãn rolurile principale pe Jason Lee, care Ãl interpreteazÄ pe Dave Seville, un compozitor fÄrÄ succes, Èi pe Justin Long, Matthew Gray Gubler Èi Jesse McCartney, care le dau voce celor trei veveriÈe cÃntÄreÈe: Alvin, Simon Èi Theodore.
Filmul Alvin Si Veveritele 1 Dublat In RomanaPovestea filmului Ãncepe cÃnd Dave gÄseÈte Ãn casa lui trei veveriÈe vorbitoare, care au fugit dintr-un parc distracÈii. Dave este iniÈial iritat de prezenÈa lor, dar cÃnd descoperÄ cÄ veveriÈele pot cÃnta foarte bine, decide sÄ le transforme Ãntr-o trupÄ muzicalÄ Èi sÄ le dea numele Alvin Èi veveriÈele. Dave sperÄ astfel sÄ-Èi salveze cariera Èi sÄ impresioneze pe Claire, fosta lui iubitÄ. ÃnsÄ lucrurile se complicÄ atunci cÃnd Ian Hawke, un producÄtor muzical fÄrÄ scrupule, ÃncearcÄ sÄ le fure pe veveriÈe Èi sÄ le exploateze pentru profit.


Alvin Èi veveriÈele este un film distractiv Èi plin de energie, care ÃmbinÄ animaÈia CGI cu scenele cu actori reali. Filmul are multe momente amuzante, mai ales cele Ãn care veveriÈele fac tot felul de nÄzbÃtii Èi Ãl pun pe Dave Ãn situaÈii jenante. De asemenea, filmul are o coloanÄ sonorÄ catchy, care include melodii cunoscute precum "Bad Day", "Funkytown" sau "The Chipmunk Song". Filmul se adreseazÄ Ãn special copiilor Èi fanilor seriei originale de desene animate, dar poate fi vizionat Èi de adulÈi care cautÄ o comedie uÈoarÄ Èi simpaticÄ.


Filmul Alvin Èi veveriÈele a avut un succes mare la box office, fiind urmat de alte trei continuÄri: Alvin Èi veveriÈele 2 (2009), Alvin Èi veveriÈele 3 (2011) Èi Alvin Èi veveriÈele: Marea aventurÄ (2015). Filmul a fost dublat Ãn limba romÃnÄ de actorii Florin Piersic Jr., Vlad RÄdescu Èi Mihai Bisericanu. Filmul poate fi vizionat online subtitrat Ãn romÃnÄ pe site-ul veziseriale.org [^1^].


Alvin Èi veveriÈele nu este un film care sÄ impresioneze prin originalitate sau profunzime, ci mai degrabÄ prin simpatia Èi umorul personajelor principale. VeveriÈele sunt animate foarte bine Èi au personalitÄÈi distincte: Alvin este liderul ÃndrÄzneÈ Èi nÄstruÈnic, Simon este cel inteligent Èi raÈional, iar Theodore este cel timid Èi adorabil. RelaÈia lor cu Dave este plinÄ de momente tandre, dar Èi de conflicte comice, generate de diferenÈa dintre lumea lor animalÄ Èi cea umanÄ. Filmul exploreazÄ Èi teme precum prietenia, familia, succesul Èi responsabilitatea, fÄrÄ a fi prea moralizator sau plictisitor.


Filmul a primit recenzii mixte din partea criticilor, care au apreciat animaÈia Èi coloana sonorÄ, dar au criticat scenariul previzibil Èi umorul de slabÄ calitate. Pe site-ul Rotten Tomatoes, filmul are un rating de 28% din partea criticilor Èi de 64% din partea publicului [^2^]. Criticul Roger Ebert i-a acordat filmului douÄ stele din patru Èi a scris: \"Alvin and the Chipmunks este un film drÄguÈ pentru copii mici, dar nu prea mult mai mult. [...] Filmul nu are pretenÈia de a fi altceva decÃt ceea ce este: o adaptare modernÄ a unui serial clasic de desene animate\" [^3^].


Filmul a fost un succes comercial, avÃnd ÃncasÄri de peste 360 de milioane de dolari la nivel mondial, faÈÄ de un buget de 60 de milioane de dolari. Filmul a cÃÈtigat trei premii Kids' Choice Awards pentru cea mai bunÄ voce (Justin Long), cel mai bun film pentru familie Èi cel mai bun grup muzical (Alvin Èi veveriÈele). Filmul a fost nominalizat Èi la un premiu MTV Movie Award pentru cea mai bunÄ interpretare comicÄ (Jason Lee). Filmul a avut parte Èi de o serie de jocuri video bazate pe povestea sa, disponibile pe diferite platforme. e0e6b7cb5c


À propos

Bienvenue dans le groupe ! Vous pouvez communiquer avec d'au...

membres

  • Today in Trend
    Today in Trend
  • Taimoor Alriyady
    Taimoor Alriyady
  • Crackps Store
    Crackps Store
  • King Zog
bottom of page